Hé ondernemer!

Wens jij graag digitaal meer aanwezig te zijn maar weet je niet waar te beginnen of heb je er de tijd niet voor? Wel, dan ondersteun ik jou heel graag in jouw digitale marketing. Denk hierbij aan je website updaten, content creatie voor Facebook en Instagram maar evengoed aan e-mailmarketing.

Bij That's called strategy is elke klant uniek. Daarom zetten we strategieën op die zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijf. Neem contact op en we bekijken samen op welke manier we jouw bedrijf digital-first kunnen maken.

 
Planning en strategy opstart contentplan
Ondersteuning website SEA SEA blog artik
Social media Facebook Instagram YouTube

FIRST THINGS FIRST:
PLANNING & STRATEGY

Alvorens we starten bekijk ik samen met jou grondig jouw strategie. Op welke kanalen wens je aanwezig te zijn, hoe vaak wens je te posten, ... . Samen bouwen we een consistente contentplanning op. Kortom samen bouwen we aan een krachtige marketingstrategie op maat van jouw bedrijf.

IT'S ALL ABOUT
GOOGLE

Heb je vragen over Google Mijn Bedrijf, jouw website, SEA, SEO,...? Graag bekijk ik samen met jou waar ik je hierin kan ondersteunen. Starten we voor het eerst een SEA campagne op of wens je deze graag te verfijnen?

GOING WILD ON
SOCIAL MEDIA

Wens je graag ondersteuning voor jouw social media kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube, .. ? We starten jouw kanaal op en bepalen een consistente lay-out. Daarna maken we een contentplanning, voeren uit en bestuderen de statistieken.Tot slot kijken waar we kunnen verbeteren.

 

HET GEZICHT ACHTER
"THAT'S CALLED STRATEGY"

Hallo, ik ben Valérie Picard. Na Handelswetenschappen gestudeerd te hebben, heb ik mijn passie gevonden; namelijk: Digitale Marketing. Ik heb me dan ook bijgeschoold door middel van een postgraduaat "Digitale Marketing" in avondonderwijs.

In de afgelopen jaren merkte ik dat verschillende zelfstandigen vaak de stap naar professionele marketinghulp via een marketingbureau om verschillend redenen niet willen zetten. De kosten blijken te hoog of men heeft de indruk op een onpersoonlijke manier te worden bijgestaan. Bij 'That's called strategy" leggen we net heel uitdrukkelijk de nadruk op een persoonlijk uitgewerkte strategie en een volledig op maat uitgewerkt marketingplan, waarmee we samen de unieke identiteit van uw bedrijf in de kijker zetten.

Neem gerust contact met me op en ontvang reeds uw eerste tips.

WAT KLANTEN VINDEN

Nieuwe website, strategie sessie, 1-op-1 Instagram stories opleiding, Canva opleiding, Instagram en Facebook templates, Google Mijn Bedrijf sessie, ...

FARAH VAN ESTHETIEK FARAH

Bedankt Valérie voor de toffe samenwerking. Je hebt een pareltje van mijn website gemaakt! Ik kijk uit naar nog veel leuke samenwerkingen in de toekomst. Jij bent een krak in je vak!


Ik vond het echt super met jou vandaag! Heel leerrijk! You are the best. Blij dat ik nu zo iemand goed heb om me te helpen!GRAAG MEER INFO?

Ik hoor graag van jou waar ik je mee kan helpen. Zo kan ik reeds op maat iets uitwerken voor jou.

 
 

+32 479 44 70 54

Algemene voorwaarden - Privacy policy - BE 0745.961.078©2020 door That's called strategy. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now